Google
Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 29.07.2010 19:12

Hyvät ystävät, kuten varmaan ymmärrätte että en ole voinut kirjoittaa tätä sanasta sanaan, vaan kaikki on omasta muistista, joka ei tietenkään ole kiellettyä kirjoittaa. Tässä lyhyt katkelma kirjasta jossa on niin paljon muuta jota en edes yhdellä lukemisella muistaa. Tämä ei ole mitenkän minkäänlainen mainos kirjasta vaan julki tuonti että mitä Äiti-massa alkaa tapahtua 2031 mennessä.

 

29.07.2010

Aloittaessani lukemaan kirjaa Diana Cooper 2012 ja sen jälkeen, ajattelin laittaa otteita kirjasta jota se käsittelee. En kirjoita sivuja kerrallaan vaan mielenkiitoisia osia joita kirja käsittelee, ja sen verran vaan kun on luvallista tähän laittaa ulkomuistista luennan jälkeen, joten sillein on luvallista kertoa mitä muistaa.

Joulukuun 21 päivä 2012 aloittaa kaksikymmenvuotisen siirtymäjakson, joka kestää vuoteen 2032 asti. Tällöin kultainen aikakausi pääsee toden teolla käyntiin.

Vuonna 2012 värähtelytasomme tulee nousemaan ja Kultaisen Atlantiksen aika palaa. Valtava massa kolmannessa ulottuvaisuudessa eläviä ihmisiä jotka ovat materialisteja ja henkisesti sulkeutuneita haraa kaikke muutosta vastaan. Ne sielut jotka eivät ole valmistautuneet jatkavat matkantekoa jollakin toisella komiulottuvaisella palaneetalla kun jättävät tämän mailman kiitollisina siitä että saivat mahdollisuuden elää täällä. Suuri joukko ihmisiä tulee astumaan henkiselle tielleen kohti valaitumistaan ja ylösnousemistaan. Pimeä ja volon energiatovat nyt tasapainossa joten meidän pitäisi antaa paljon valoa maapalolle että tämä positiivinen energia voimistuisi.

Vuoden 2012 Olymppialaiset pidetään Lontoossa, koska tämä kaupunki on maapallon henkinen matttähti- chakra. Tämän seikan merkitystä ei pidä aliarvioida. Vuoden 2032 mennessä lähes kaikkien ihmisten dydän on avautunut ja eläinen hyväksikäyttö loppunut. Tulevat sukupolvet ovat järkyttyneitä mitä olenne eläimille tehneet, muta eläimet antavat meille anteeksi ja tulemme jakamaan planeetan sulassa sovussa.

Päivitetty 06.08.2010

Jatkan tuota Diana Cooperin kirjan tulkintaa ja siitä mitä tulee tapahtumaan hänen mukaansa lähiaikana. Ensinnäkin tuo Fossiilinen polttoaine jota on yllin kyllin vielä meren pohjassa tulee meiltä loppumaan. Äiti maa ei tulee sitä luovuttamaan koska tarvitsee sitä mien nivelien öljymiseen, eliklä mannerlaattojen siirtymiseen helpottamiseksi. Skis tuo öljy tulee loppumaan meiltä vuoteen 2012 mennessä niin että lentoliikenne loppuu ensiksi, ja polttoaineen hinta nousee sellaiseksi että viimeisesksi vaan rikkaat käyttää, sekä varastossa oleva polttoaine käytetään loppuun.

Aikaa siihen ei todellakaan paljoa ole joten Pyöräily pitkilläkin matkoilla tulee lisääntymään hurjasti sekä kävely. Maapallolla tullaan siirtymään takaisin paikalisiin viljelyihin sekä uusia kasveja tullaan viljelemään vanhojen tilalla. Tuo ulkomaan liikenne josta tuodaan ruokaa tulee koppumaan melkein tykkänään. Se että ensimmäinen 10 vuotta tulee olemaan kaikilla tukalaa aikaa, kun matkailu päätyy kokonaan sekä alkaa tuo niin sanottu lähimmäisen rakkaus johon Henkimalima on koko ajan meitä ohjannut. Sitten tulee myöskin nuo maakohtaiset karmat josta kerrotaan hyvinkin tarkasti tuossa kirjassa niin Ameriikasta, Afriikasta Euroopasta, Aasiasta sekä Skandinaviasta, myöskin Suomen Karmaa sivutaan lyhyesti. Jossain vaiheessa tuon noita maakohtaisia karmoja myöskin esiin tähän kirjoitukseen, mutta nuo karmat ovat myöskin tuota meidän saastuttamisen aiheuttamia asiaoita mitä meidän pitää lunastaa. Suomella kun on tuota jäätä talvisin kuten Skandinaviassa yleesä on ollut on maanpinta puhtaampaa ja sen energinen säteily puhdasta ja voimakkaampaa. Esim. Afrikka jossa on suuria karmoja heimovihan ym.. seurauksena tulee aikanaan kukoistamaan hyvinkin suuresti kuten muutkin maat jotka ovat osuutensa suorittaneet. Ameriikalla on hurjia aseellisia karmoja jotka sen täytyy tulla hyvinkin pian selvittämään. Mutta tarkemmin palaan noihin vielä tuota kirjaa enemmän tutkittuani. Sähkössä tulee olemaan hurjan paljon piikkejä ja pitkiäkin aikoja tullaan elämään ilman sitä, joten energiaa pitää säästää voimakkaasti sekä vesivarantoja. Se että kaikki alkaa voimakaasti muuttua juuri tuon 2012 vuoden jälkeen tulee moneelle olemaan suuri shokki. Suuremmat vaikeudet tulee olemaan niillä jotka ovat suuria materilisteja eikä haluasi luopua mistään eikä koskaan Rakasta sitä lähimmäistä.

Tuo kaikki tulee kuitenkin olemaan ohi vuonna 2032 joten silloin  kaikki ollaan saman vertaisia ja kaikilla ihana elää tällä maapalolla ja viidennessä ulottuvaisuudessa. Kun pohjoinen manerjää tulee sulamaan ja sinne tullaan puhtaalle mantereelle asuttamaan ihan Amerikkaa myöten niin kaikki on todella täysin erissä uomissä mitä tänä päivänä. Mutta siihen kuluu paljon Rakkautta niin lähimmäisiä kuin Äiti maata kohti. Kun uudet kulkuneuvot saadaan vasta tuon vuoden 2032 jälkeen niin monta hyvää neuvoa on silloin ihmiskunnalla tarpeen. Tämä ei ole minun omaa kanavointia vaan otteita Diana Cooperin kirjasta vuosi 2012 ja sen jälkeen. Ne jotka ei tähän muutokseen tule lähtemään mukaan tulevat hyvinkin käyttämään tuota henkistä poistumistietä tuonne toiselle puolelle joita meillä on elämän varrella kuusikappaletta. Se että meille nyt tuodaan tuo totuus eteen on aivan meidän omaa syytämme, koska meidän itsekkyytemme ja ahneutemme on kaiken tällä teeluksella ajanut meidät tähän. Suuret marketit tulee häviämään hyvin nopeasti sekä sellaiset tuotantolaitokset jotka eivät on henkiseti hyväksyttyjä, vaan ne tulee jatkamaan. Kaikki hyväksi käyttö loppuu tältä maapallolta koska saamme jokainen telepaattisen kyvyn jolla pystymme seuramaan toistemme valheita joten se tulee poistumaan. Sitten henkilöihin jotka eivät tähän lähde mukaa vaan poistuu kotiin tuonne rajan toiselle puolen, tulevat seuraavaksi syntymään toiselle planeetalle jossa on tämä raskas kolmannen tason energiaa ja jatkavat oppia siellä että osaavat jatkossa elää tuossa viidennessä ulottuvaisuudessa. Vuonna 2032 me ihmetellään että meillä on ollut polttomoottori joten sen jälkeen tulee tuo kaikki olemaan niin erillaista mitä ihmisajatus tässä vaiheessa ei voi vielä käsittää. Kun nuo Indikolapset sekä kristallilapset jokta tulee valtaan eivät koskaan tule hyväksymään tätä eriarvoisuutta mitä tänä päivänä tässä ahneudessa eletään. Sitten vielä tuohon matkustamiseen vuoden 2032 jälkeen, pian sen jälkeen matkamme omilla pienillä mini koptereilla. Pitkät matkat ylitetää isoilla nopeilla lentävillä ja leijuvilla kuljetusaluksilla.

Arkienke¨li Metetron  enkelistä mahtavin on ottanut tehtäväkseen vastata siitä että kaikki ovat ennalta täätetyssä paikassa muutosten alkaessa. Jotkut perheet tai yhteiskunnat ovat saattaneet päätää siityä yhdessä rajan yli kuin koteloistaa kuoriutuneet perhoset jotka lentävät valoa kohti. Metatron tulee auttamaan heitä olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan tämän tapahtuessa. Jos sielusi on päättänyt jäädä fyysiseen kehoon voidaksesi auttaa muita tai jatkaaksesi kokemusten keräämistä Metatron auttaa teitä siiinä. On hyödyllistä kuunnella hänen ohjeitaan.

Muutokset maailman sääoloissa.

Euroopassa on odotettavissa paljon tulvia. Pääosin alavilla mailla. Lisäksi järistysten lisäksi muutakin ja muilla odottamattomilla alueilla. Tulemme näkemään hurjia myskytuulia ja hurrikaaneja sekä ennen näkemättömiä metsäpaloja. Austraaliassa tulee olemaan paljon kuumempaa kuin ennenja vierieset alueet jäävät tulvaveden valtaan. Kaikki tämä tulee muuttumaan vuoden 2027 jälkeen. Intiassatulvat tulee pahenemaan. Afrikassa sääolot tulee muuttumaan äärimmäisyydestä toiseen. Venäjällä tulee sulamaan suuret määrät lunta jotka aiheuttaa tulvia. Israei, Iran ja Irak Maan järistyksiä tulee olemaan paljon kun Äiti maa karistaa harteilaan kaikki julmuudet ja epäinhimmillisyydet. Irakkiin on kertynyt erityisen paljon synkkää energiaa. Kiina ja Japani voi varautua puhdistautumiseen maanjäristysten ja tulvien avulla. Uusi jääkausi tulee 300 vuoden kuluttua peitämään maan jotta se voi puhdistua seuraavalle tasolle.Maapallon navat ei siirry seuraavaan 100 vuoten.

Aasiaa koskevat ennusteet:

Afganistan. Länsimaiset joukot poistuu vuoteen 2012 mennessä, maassa tulee olemaan silti suuria ongelmia. Maa rauhoituu vasta 2032 mennessä. "Kaikkea en voi kirjoittaa tekstin suuruudesta johtuen näissä ennustuksissa, oma huomautus" Intiaan on inkrnoitunut paljon henkiä siriukselta, ja se alkaa vaurastua parinvuoden jälkeen kun henkkinen kehitys kasvaa. Kiinasta en kirjoita kun siitä on niin paljon tekstiä ja niin paljon muutoksia tulossa. Tiibet tulee saavuttamaan itsenäisyytensä vuoteen 2022 mennessä. 

Afrikkaa koskevat ennusteet: 

Afrikassa on runsaasti pimeää energiaa.  Koilisosassa sitoutunut syvälle maahan. Noituus ym.. ovat ovat sen jättäneet maaperään. Egypti on avain asemassa muutoksissa pyramiidien ja sfinskin kera, Metatron pitää hiljentymispaikkaa Luksorissa.

Pohjoisnapa-alueet Kanada ja Yhdyvallat:

Etelämannet on pitkää ollut jään peittämä ja siten puhdistunut. Korkeavärähteiset ihmiset tulee muuttamaan heti sinne kun se muuttuu asuinkelvolloiseksi. Kanada: Lake-Louse järvi on Arkienkeli Mikaelin asuin sija. Hän on auttanut paljon ja antanut valoa voimaa ja rohkeutta sekä suojelusta. Yhdysvallat: Obama on sysännyt maapallon taipallee kohti ylösnousemista. Mutta Ameriikalla on valtava määrä karmaa ja vastustus nousee hurjasti ennen ylösnousemista ja muutosta. Yhdysvalloista tulee viimein lopulta viidennen ulottuvaisuuden kansa. Obaman valinta oli ensimmäinen askel kohti uutta mailmaa.

Etelä-ameriikka:

Peru. Perun inkojen viisaus avautuu 2012 säteilemään inkojen viisautta. Alueella olevat korkeat puut auttavat energiaa pysymään korkeina. Meksiko. Maaperään on sitoutunut valtavsti pelkoa, tämä tullaan korjamaan puhditavan energian avulla. 

Päivitän ja jatkan tuon kirjan loppuun 03.10.2010

Venäjää koskevat ennustukset.

Tämän alueen ihmisten ja etenkin politiikkojen sydämet ovat sulkeutuneita, länttä kohti tunnetun pelon vuoksi. Valo palautuu sinne vuoteen 2032 mennessä. Kuten muissa maissa niin täälläkin suuret tulvat tulevat saamaan esiin ihmisten parhaa puolet.  Sulavan lumen alta tulee paljastumaan puhdas maa joka houkuttelee korkeavärähteleviä ihmisiä asumaan sinne. 

Austraalia ja tyynenmeren saaret.

Sääolot täällä telee vaihtelemaan äärimmäisyydestä toiseen. Yhä suurempi osa maata jää asuninkelvottomasi. Mutta kun tiedemiehet keksii miten sääoloihin vaikutetaan tulee sinne taas sadetta ja olot muuttuu.Sen jälkeen maa metsitetään ja alue muuttuu ennen tunnistettamattomaksi. 

Eurooppa koskevat ennusteet.

Ranska.  Merellä aukeaa vuoteen 2012 mennessä uusi portaali joka aiheuttaa valtavan tietoisuuden ihmisille ja Ranska alkaa tehdä työtä naapurimaiden kanssa.

Saksa. Maasta tulee puhdistaa viimeisetkin sotien aiheuttama synkkä energia. Joten joitakin odottamattomia sääennusteita tullaan näkemään. Näiden tehtävä on muuttaa vanha energia kirkkaaksi. Elävä syyllisyys pyyhkiytyy pois 2012 mennessä. Puissa piilee paljon viisautta joka tulee auttamaan Saksaa.

Italia.  Italiassa on paljon kauneutta joten taiteilijat työskentelevät siellä kohottaekeen tuota maan energiaa niin paljon kun kykenevät. Mafiajärjestöt tulee katoamaan koska niiden värähtely on niin alhainen.

Kirkkojhen mahti tulee romahtamaan vuosikymmenen kuluessa.

Espanja. Espaljassa on sekavat energiat ja tulee suuren maan vuoksi käymään läpi suuria muutoksia. Sääolosuhteet muuttuu ja ihmiset hakeutuvat asumaan vuoristoon. 

Englanti. Viimeeski kuluneen vuosikymmenen aikana Englanti on kadottanut päämäränsä. Lontoossa on paljon negatiivisuutta joka on muutettava. Vuoden 2012 Olymppialaiset houkutteleen niin paljon väkeä että maahan saadaan valoa ja maa saattaa puhdistua karmasta ja negatiivisuudesta. Ne maan ulkopuoliset olennot jotka ovat meitä viisaampia tulevat tarjoamaan apua ja vuoseta 2121 lähtien he ovat valmiit ottamaan vastaa sitä apua ja vuoteen 2032 mennessä maa tekee aktiivista yhteistyötä tähtijärjestelmisä olevien olentojen kanssa.

Suomi. Suomeen Norjaan ja Ruotsiin on sitoutunut hyvin puhdasta valoa joka on korkeataajuista. Lumi ja jää ovat vuosien kuluessa puhdistaneet maan joten siihen ei enää ole paljon tarvetta. Kun tähtiportti aukeaa niin koko suomi muuttuu viidennen ulottuvaisuuden yhteiskunnaksi. Kultaisia kupungeja ei tarvitse rakentaa erityisesti. Mutta kultaisia kupunkeja tullaan rakentamaan Norjaan ja Ruotsiin. Tanskaan virtaa paljon valoa 2012 mennessä.

Baltia.  Virossa on paljon harmaata energiaa sekä Latviassa. Aikanaan ihmiset saavat takaisin itseluottamuksensa hyvinvoinnin tunteensa.

Sveitsi. Vuoristossa oleva energia on hyvin puhdasta. Kaksi asiaa jarruttaa Sveitin kehituystä toinen on tuo hardonikiihdytin joka sijaitsee Sveitsin ja Ranskan rajalla lähellä Geneveä. sSe on mailman suurin hiukkaskiihdytin joka on saanut pelkkä rakentaminen maankuoren murtumaan. Toinen Karma on Sveitin pankkijärjestelmän ahneus. Suuret odottamattomat maanjäristyket tulevat koettelmaan maata ellei maa itse ymmärrä puhdistaa itseään.

Lähi-Itä.

Irak. Joukot vetäytyvät 2012 mennessä. Tulipalot, tulvat ja maanjäristykset puhditavat maan.

Israel. Perusteellisisten puhdistusten ja maanjäristysten jälkeen käyttökepoisten mään käyttö vähenee. Yhdysvalloilta ei enää heru tukea Israilille koska heillä on terpeeksi omaa ongelmaa.

Iran. Iranissa aukeaa Portaali 2012 mennessä joka auttaa näin maata.

Saudi-Arabia. Maapallo estää liiallisen öljyn poraamisen koska se tarvitsee öljyn omien nivelien öljyymiseen. Kun öljy loppuu ja raha mentää merkityksensä Saudi-arbia tulee kohtamaan suuria haasteita.

 


( Päivitetty: 03.10.2010 10:27 )

Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 2.360 (25)
©2019 Energiahoidon kotisivu. - suntuubi.com